2012. március 13., kedd

Felhívás!




Az Akarat Diadala küzdősport torna megrendezésének gondolata azért merült fel, mert hiányát láttuk egy olyan sportrendezvénynek, ahol a nemzetiszocialista, hungarista ideológiát hirdetők eltölthetnek egymás közt egy napot, ahol nem a züllés, a mának élés kerül központba, mint azokon az összejöveteleken, amelyeket a közvélemény „náci” rendezvénynek tart. A tornával szerettük volna bemutatni, hogy az ideológiai harcos jelszavak mögött tett is van. Az előzetesen elkészült propagandaanyagtól reméltük, hogy harcosok sokasága fog jelentkezni az Akarat Diadalára, de ez nem így történt. Alig egy maroknyi harcos akadt, akik a felhívást komolyan vették és örömmel jelentkeztek a tornára. Többségében straight edge PHM, MNA tagok jelentkeztek és alig néhányan a skinhead szubkultúra köréből. Az érdeklődés és az igény nagyságát jelzi, hogy nap, mint nap kapunk érdeklődő leveleket a rendezvénnyel kapcsolatban, de sajnos, amíg a tornán résztvevők létszáma nem elégséges ahhoz, hogy arra egy minőségi sportrendezvényt építsünk, addig a „hol és mikor” mindaddig kérdéses marad.
Kérünk mindenkit, hogy a felhívásunkat juttassa el minden olyan nemzetiszocialista, hungarista Bajtársnak, akik küzdősportban jártasak és esetlegesen érdekelheti őket a küzdelem.
Nem számít az, hogy kezdő vagy akár nagy tapasztalattal bírnak a jelentkezők, mert a párosítások sportszerűen, becsületesen lesznek összehozva. Itt a lehetőség, hogy végre egy olyan rendezvényre látogassanak el az érdeklődök, amelyen a férfias megmérettetés mellett a kultúra, a haza, családszeretet és az egészséges életvitel van jelen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése